Annemie en Johan, Marie-Josée en Pierre, Patrick en Annemie, Carine, Jef en Francis overhandigen SAVE-label aan Scherpenheuvel-Zichem

25 juni 2024 In de Vlaams-Brabantse stad Scherpenheuvel-Zichem is het werk verre van af als het gaat over verkeersveiligheid, maar elke stap voorwaarts is betekenisvol. Voorzitster OVK-SAVE Annemie Hemelaers, Johan, Carine, Jef, Marie-Josee en Pierre, Annemie en Patrick, Francis waren vandaag aanwezig om het lokaal bestuur (schepen van mobiliteit Nico Bergmans & waarnemend burgemeester Kris Petermans) een 1ste SAVE-label te overhandigen.

Carine Baldewijns over wat een erkenning van OVK-SAVE voor haar betekent:

“Vandaag ontvangt jullie stad een speciale erkenning die eigenlijk veel meer betekent dan slechts een ‘label’. Jullie krijgen die erkenning van ons, ouders van Verongelukte Kinderen. Voor mij, als ouder, raakt dit nieuws diep. Het is al 16 jaar geleden dat mijn zoon hier, in Scherpenheuvel, tragisch om het leven kwam bij een verkeersongeval. Deze erkenning, dit 'SAVE'-label, vertegenwoordigt niet alleen een stap voorwaarts in verkeersveiligheid, maar het herinnert ons ook aan het belang van blijvende inspanningen om levens te beschermen".